Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

SOLTI HIRDETÉS:

2011-07-03

Évközi 14. vasárnap

 

 

1.                 A hét ünnepei:

 

Vasárnap: Évközi  15. vasárnap

 

 

2.                 Szerdán a szokott időben 5-kor énekpróba, 6-kor imaóra lesz a templomunkban. Pénteken 8-kor lesz a szentmise.

 

3.                 A Magyar Televízió felvételeket készített a Keresztények! Gyertek haza!Családi Napok Solton című rendezvényünkről. Tájékoztatásuk szerint most vasárnap, tehát július 3-án (9.15 m1 és 12.15 m2) kerül levetítésre a Katolikus Krónika műsorában.

 

4.                 Egyházközségünk hosszú távú tervei között szerepel egy új plébánia és közösségi ház építése a templomunk melletti területen. A tervek elkészültek már több, mint 2 éve, de a mai gazdasági viszonyok mellett úgy látszott, hogy az építésről csak álmodozhatunk. Egészen mostanáig, amikor is az Úr kegyelme folytán egy nagy lehetőséget kaptunk. Az önkormányzat le szeretné bontatni az iskola területén lévő, életveszélyessé vált régi épületet. Egyházközségünk képviselő-testülete úgy döntött, hogy az épület lebontását az abban található építőanyag fejében felvállalja! Az épület falából hasznosítható annyi tégla, amely elegendő az új plébánia és közösségi ház felépítéséhez! Az épület lebontását augusztus 20-ig el kell végezni! Éppen ezért szükségünk van minden segítő kézre. Szeretettel hívunk és várunk minden segíteni szándékozó embert fizikai munkára előreláthatólag július 11-től augusztus első hetéig! Az egykori kaláka munkák közösségteremtő szellemében szeretnénk, ha minél többen jelentkeznének, hiszen a határidő rendkívül szoros! Jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken:
marianeve01@hotmail.com
Hoffmann Ferenc elnök: +36 30 958 0466

Kérjük, hogy aki segítene szeretne az mielőbb jelentkezzen, hogy a munkálatokat szervezni, tervezni tudjuk! Napi egy étkezést biztosítunk! Szállás szükség esetén megoldható! E mellett azt is kérjük, hogy imádkozzanak értünk és terveink megvalósulásáért!
Köszönettel:A Solti Római Katolikus Egyházközség képviselő-testülete

 

5.                 Július utolsó hétvégéjén lesz a Ladik fesztivál! Köszönjük, hogy ismét vannak szervezők, akik egy maradandó élménnyel szeretnének megajándékozni mindenkit!

 

6.                 Szeretettel köszöntjük azokat a testvéreket, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat, házassági évfordulójukat! Isten éltesse őket!